17

Povestea noastra a inceput nu cu mult timp in urma ....

...in anul 2015 ne-am infiintat sub numele de ETALON, cu mult entuziasm si foarte multa munca am ajuns sa facem fata celor mai mari exigente de pe piata. Experienta noastra va ofera oportunitatea de a va putea baza pe o echipa profesionista, cand vine vorba de promovarea afacerii dumneavoastra.
Agentia noastra este specializata in organizarea si implementarea de evenimente, promotii, sampling si expozitii si ofera o gama variata de servicii in functie de necesitatile clientului.
Image

Evenimentul dumneavoastra - responsabilitatea noastra!

La scara larga, agentia noastra ofera servicii diverse, care se regasesc in umbrela BTL. In functie de evenimentul pe care doriti sa il realizati, va stam la dispozitie incepand de la idee, propuneri activari, elaborari bugete, creatie, productie materiale publicitare, pana la implementarea propriu zisa si raportul final cu indici ai evenimentului si bineinteles propuneri pentru viitor.

De asemenea, agentia noastra furnizeaza personal atent selectat pentru evenimente precum: campanii in-store, horeca, expozitii, targuri, conferinte, etc.

hostess (8)